Intézményünk

„ A vidám szív a legjobb orvosság.” (példabeszédek 17:22)

Szociális Központunk 11 éve nyújt szolgáltatást Debrecen város lakosainak.  Képességünknek és tudásunknak megfelelően magas színvonalon végezzük hivatásunkat.  Szolgáltatásaink között szerepel

  • az idős korúak nappali ellátása
  • a pszichiátriai betegek nappali ellátása és a
  • házi segítségnyújtás.

Intézményünk valamennyi munkatársa elhivatottan végzi munkáját.  Nappali ellátásunkban nagy szeretettel várjuk a közösségbe vágyó, egyedül élő, gyógyulni  akaró emberek jelentkezését.  A hét minden napján tartott foglalkozásink arra hivatottak, hogy ellátásunk tagjai ne élhessék meg az elmagányosodás érzését, hiszen a közösséghez tartozás egy hajtóerő az életünkben, inspirációt és motivációt ad a mindennapokban. Egy közösség segít azokon, akiknek szükségük van rá, bátorít és felkarol.

A házi segítségnyújtás gondozói lelkiismeretesen segítik ellátottjainkat.  A fizikai segítés, takarítás, bevásárlás mellett, a mentális támogatás, egy kedves szó, beszélgetés nagy jelentőséggel bír időseink önállóságának minél tovább történő megőrzésében.

 

Istennek hála, hogy lehetőségünk van hivatásunknak élni. Szeretettel hívogatunk minden kedves érdeklődőt közösségünkbe, a rászorulókat pedig arra biztatjuk, hogy keressenek bennünket bátran a megadott elérhetőségeket.

Áldást kívánva életükre!

Molnár Nikolett

intézményvezető